Συγκρότημα κατοικιών στις Λούτσες, Κέρκυρας

Συγκρότημα κατοικιών στις Λούτσες, Κέρκυρας

Στο δημοτικό διαμέρισμα Λουτσών, του Δήμου Θιναλίων και σε απόσταση 38χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας, δημιουργείται συγκρότημα πολυτελών κατοικιών. Κατά μήκος του οικοπέδου διέρχεται δημοτικός δρόμος, που κάνει εύκολη την πρόσβαση. Το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 4χλμ. από τη θάλασσα και αποτελείται από 5 κατοικίες με ξεχωριστό κήπο η καθεμία. Από τις 5 κατοικίες οι 2 είναι διώροφες, και οι 3 είναι ισόγειες. Όλες οι κατοικίες έχουν θέα στη θάλασσα και το βουνό. Η κάθε κατοικία αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, 2 υπνοδωμάτια, λουτρό και κλειστό χώρο στάθμευσης. Στην αυλή της κάθε κατοικίας η οποία διαμορφώνεται σε δύο επίπεδα, προσφέρεται η δυνατότητα για τη δημιουργία πισίνας.
Στο ανατολικό τμήμα του οικοπέδου τοποθετούνται οι 2 διώροφες κατοικίες Α και Β σε επαφή μεταξύ τους και στο δυτικό τμήμα οι ισόγειες Γ, Δ και Ε επίσης σε επαφή. Η αυλή κάθε σπιτιού έχει πλακόστρωτο, χώρο με χαμηλή φύτευση και αρκετό χώρο για τη δημιουργία πισίνας, εφόσον κάποιος το επιθυμεί.

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.

Γραφεία: Πολυτεχνείου 69, Πυλαία, 55534, Θεσσαλονίκη
Αποθήκη: Εχέδωρο, Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, 54500
Τηλ: 2310 334477 | Φαξ: 2310 334499 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


×