Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της Νέας Χάραξης της Σ.Γ. Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, κατασκευή κτιριακών επεμβάσεων του νέου Σ.Σ. Πολυκάστρου και της Σ.Σ. Μ. Δάσους, καθώς και επεμβάσεις επί του υφιστάμενου Σ.Σ. Ειδομένης

Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών υποδομής της Νέας Χάραξης της Σ.Γ. Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, κατασκευή κτιριακών επεμβάσεων του νέου Σ.Σ. Πολυκάστρου και της Σ.Σ. Μ. Δάσους, καθώς και επεμβάσεις επί του υφιστάμενου Σ.Σ. Ειδομένης

Το έργο περιλαμβάνει τα ακόλουθα :

α) Εργασίες Υποδομής
Υδραυλικά έργα (οχετοί, τάφροι, κλπ.) για την πλήρη αποχέτευση των υδάτων και την προστασία της κατασκευαζόμενης Σιδηροδρομικής Γραμμής καθώς και των κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων και έργων του Ν.Σ.Σ. Πολυκάστρου και Σιδ/κης Στάσης Μ. Δάσους.
Χωματουργικές εργασίες κατασκευής της υποδομής της διπλής σιδηροδρομικής γραμμής. Στις χωματουργικές εργασίες συμπεριλαμβάνονται και οι εργασίες υποδομής των οδικών έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου της περιοχής των έργων, καθώς και η κατασκευή μόνιμης παράκαμψης της Π.Ε.Ο. (Παλαιάς Εθνικής Οδού) Θεσσαλονίκης – Πολυκάστρου.
Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικών της βάσης και υπόβασης, καθώς και του ασφαλτοτάπητα των οδικών έργων.
Εργασίες σήμανσης και ασφάλισης του ευρύτερου οδικού δικτύου της περιοχής της Νέας σιδηροδρομικής γραμμής Πολύκαστρου – Ειδομένης.
Οδοφωτισμός και Η/Μ εργασίες οδικών κόμβων, Άνω και Κάτω Διαβάσεων, καθώς και εργασίες γειώσης τεχνικών έργων και προστασίας έναντι Ηλεκτροκίνησης.
Τεχνικά έργα, για τα οποία απαιτούνται είτε εργασίες για την ολοκλήρωση των υφιστάμενων ημιτελών, ή εργασίες για την απ’ αρχής κατασκευή νέων.

β) Οικοδομικές εργασίες για την κατασκευή του Ν.Σ.Σ. Πολυκάστρου και της Σιδ/κής Στάσης του Μ. Δάσους καθώς και εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου του Σ.Σ. Ειδομένης.
Το αντικείμενο περιλαμβάνει την κατασκευή των κτιριακών μετά των Η/Μ εγκαταστάσεων τους, του περιβάλλοντος χώρου, αποβαθρών, στεγάστρων, διαβάσεων πεζών κ.λπ. του Νέου Σ.Σ. Πολυκάστρου και της Σιδ/κής Στάσης Μ. Δάσους. Επίσης περιλαμβάνονται και εργασίες συντήρησης και λοιπών επεμβάσεων επί των κτιριακών εγκαταστάσεων και περιβάλλοντος χώρου, αποβαθρών, εγκαταστάσεων Η/Μ κ.λπ. του υφιστάμενου κτιρίου του Σ.Σ. Ειδομένης.

Πληροφορίες έργου

Προϋπολογισμός:
23.500.000,00€
Έτος εκκίνησης:
2016
Έτος ολοκλήρωσης:
Σε εξέλιξη
Ανάδοχος:
Ανάδοχος
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.

Γραφεία: Πολυτεχνείου 69, Πυλαία, 55534, Θεσσαλονίκη
Αποθήκη: Εχέδωρο, Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, 54500
Τηλ: 2310 334477 | Φαξ: 2310 334499 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


×